CARIBBEAN SWING

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 392 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Caribbean Swing. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 22:45 I like The new menu, But today I was in heaven enjoying The bbq jerk chicken and ribs. In The Future please put this back on The menu. It Will be apreciated!!
30 sep 2022 om 20:38 Spareribs waren droog en hard. Weinig koolsla.
24 sep 2022 om 8:16 Place is sanctuary when I want a taste of home. I highly recommend it
21 aug 2022 om 19:20 Was weer lekker zoals altijd! Vorige keer me drankje vergeten, goed gemaakt met 2 drankjes bij deze bestelling! Goede service en goed eten. Aanrader!
19 aug 2022 om 22:19 It took more than 2 hours to get my food super long wait
31 jul 2022 om 21:55 Super long 2H delivery. Longer than what it said on Thuisbezorgd. No attempt to contact you to let you know what’s the problem is. Thuisbezorgd called to tell that the delivery person said he sat there for a very long time and nobody answered calls
31 jul 2022 om 21:45 Super long delivery. Longer than what it said on Thuisbezorgd. No attempt to contact you to let you know what’s the problem. Delivery person said he sat there and waited 40minutes. Food was ok, rice and beans undercooked.
25 jul 2022 om 10:05 Ben echt een fan van de macaroni taart en de spareribs
24 jul 2022 om 14:07 10/10 would recommend to a friend
18 jul 2022 om 1:00 Great food!
10 jul 2022 om 23:14 Ik had 3 gerechten besteld waarvan ik bij 1 alleen de side dish (patat) heb ontvangen. Na een vriendelijk belletje zou derest nog nageleverd maar niks meer gehoord of gezien...
8 jul 2022 om 23:40 Het duurde langer dan verwacht (een uur) voordat het eten bezorgd werd. De spareribs vielen tegen, waren niet van het bot los te krijgen. Er zat een haar bij de gebakken banaan. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.