CARIBBEAN SWING

CARIBBEAN SWING Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 378 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Caribbean Swing. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 15:00 Excellent food and fast delivery
24 jun 2022 om 22:12 Het was erg lekker eten, heerlijk gekruid , grote porties ! Top
24 jun 2022 om 20:42 2de keer besteld, was wederom perfect 2 duimen omhoog
23 jun 2022 om 2:21 BBQ jerk kip en ribs waren heerlijk!
20 jun 2022 om 11:24 Great chicken and great ribs, the flavours are awesome. Good portions. One item was forgotten, upon call they delivered it. Great service. We will order again.
11 jun 2022 om 22:28 Lekker!
9 jun 2022 om 20:51 Ribs & mac n cheese was super good just how i tought.. like a real caribean food.. would order there again
4 jun 2022 om 11:21 Het eten was heerlijk. Lekker op smaak en het was nog goed warm.Stoom kwam er net niet van af. Ik had de heerlijke spareribs met de superlekkere gegratineerde aardappelen,gebak banaan en macaroni. Een goed gevulde maaltijd.
30 mei 2022 om 10:55 We were waiting for 2h. Food arrived cold. Chicken and salmon were tasty, gratinated potatos pretty fattty. Overall, not a nice experience
28 mei 2022 om 22:33 Na bijna 2 uur wachten ontbraken er meerdere items van de bestelling. Meerdere keren proberen te bellen maar geen gehoor. Rijst was droger dan de Sahara woestijn. De kip, vis, bakbanaan en gegratineerde aardappel was wel lekker. Jammer
25 mei 2022 om 10:07 Op zich lekker eten maar de spareribs worden te droog en te hard gemaakt door te lang bbqen, zonde en mag meer saus bij. Macaroni taart was lekker! Cashew cake was oud en droog, jammer. Spareribs moeten echt korten gebakken worden, smaken zijn goed.
24 mei 2022 om 19:26 This is not the first time the rice & peas was so hard to the point that I couldn’t eat it. There rice was undercooked. The spare ribs were very dry and there was not enough bbq sauce over the spare ribs.